Meij de Bie BV Tuinmachines

B. v.d. Meij de Bie B.V. is een bedrijf dat al ruim 41 jaar zijn sporen heeft verdiend in de tuin- en parkwereld. Onze omvangrijke klantenkring bestaat uit proffesionals en particulieren. Als klant kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment. Wij doen ons uiterste best om ons te onderscheiden van de concurrentie door het hanteren van een scherp prijsbeleid en het verlenen van een perfecte service op maat en binnen de afgesproken tijd. 

De belangrijkste functie van onze website is om u informatie te verschaffen en om u een indruk te geven van ons bedrijf. Onze kracht ligt echter in het persoonlijke contact met u als klant. Dan pas zijn we in ons element en kunnen wij u adviseren aangaande de door u te maken keuze inzake de aanschaf van een product. Onze markt- en productkennis dragen nadrukkelijk bij tot een keuze die past binnen uw budget en om u verder een optimaal-, plezierig en langdurig gebruik garanderen.

Gezien de aard van onze producten heeft ook de veiligheid een hele hoge prioriteit bij ons. Naast de aankoop kunt u ook de producten in onderhoud geven bij ons werkplaatsteam. Zij zorgen ervoor dat uw product in optimale conditie blijft en dat garandeert een langdurig en probleemloos gebruik. 

Wij richten ons op alle markten zoals gemeentes, golfbanen, hoveniers, particulieren, stichtingen, tennisbanen en andere sportcomplexen, begraafplaatsen.